Home » Portada » Participem a la Comissió Jurídica i Social de la Dona (CSW61)

El proper dilluns 13 de març, s’inicia el 61è període de Sessions de la Comissió Jurídica i Social de la Dona (CSW) convocada anualment per Nacions Unides a la seva seu de Nova YorkAquest any, les entitats Creación Positiva i l’Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears (APFCIB) donarem continuïtat al projecte Els Drets Sexuals i Reproductius a l’Agenda Global i l’Agenda de Catalunya i Barcelona i, per primera vegada des de Catalunya, s’organitzarà conjuntament amb el Fons de Població Mundial de Nacions Unides (UNFPA), un acte dins el programa oficial de la CSW61 per donar a conèixer la nostra experiència de treball i compartir-ne d’altres que ens ajudin a apropar l’Agenda 2030 a l’àmbit local.

El projecte, Agendes Sexuals, té com a objectiu defensar els agents claus socials i governamentals, en l’àrea de la salut i els drets sexuals i reproductius de Catalunya i, en concret, a Barcelona per incorporar a les seves agendes dels elements fonamentals de la Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona (CSW) i Comissió sobre els processos de Població i Desenvolupament (CIPD).

L’experiència compartida amb l’Ajuntament de Barcelona, transversalitzant diverses àrees d’actuació i generant espais de cooproducció de polítiques públiques com l’Estratègia Compartida de Salut Sexual i Reproductiva han significat un procés de treball consolidat com a bona pràctica per a l’Agenda 2030.

Així doncs, i tenint en compte que el projecte es va dissenyar partint d’un enfocament integral per tal de facilitar espais d’empoderament dels agents socials i polítics, els objectius de l’esdeveniment són:

mostrar aquesta experiència com una bona pràctica de l’estratègia d’aplicació dels ODS des d’un enfocament de drets sexuals i reproductius.

  • mostrar l’impacte del nostre treball d’incidència social i política per tal de posar en pràctica l’Agenda 2030 a nivell de Catalunya.
  • mostrar les perspectives de les xarxes que es generen entre els diferents agents implicats: la societat governamental, institucional i civil.
  • fer que les experiències realitzades des d’un enfocament feminista i de drets humans sigui visibilitzat pel moviment feminista a nivell internacional, nacional i local.

Acte Agendes Drets Sexuals CSW61 – català

Amb el fi d'oferir-te un millor servei, APFCIB utilitza cookies. Continuant navegant pel lloc, acceptes l'ús de les mateixes.OK